Zakelijke verhuizingen

ALTIJD gratis en vrijblijvend | Bespaar 40% op uw kosten

Hoe werkt onze service?

  • Plaats uw aanvraag vrijblijvend via ons contactformulier;
  • Binnen 24 uur ontvangt u gratis offertes van verhuisbedrijven in uw regio;
  • Vergelijk de verhuisbedrijven op kwaliteit, prijs en service;
  • Kies het beste verhuisbedrijf in uw regio voor uw verhuizing en bespaar 40% op uw kosten.

Zakelijke verhuizingen

Bij zakelijke verhuizingen hoort een strakke logistieke planning. Bij een bedrijfsverhuizing is tijd letterlijk geld en daarom moet de verhuizing zo efficiënt mogelijk verzorgd worden. Onze verhuisbedrijven hebben jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen van bedrijven in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op om ervaren en erkende verhuisbedrijven in uw regio te vergelijken en bespaar zo tot 40% op uw verhuis kosten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer u zakelijk gaat verhuizen wilt u dat de inboedel snel en zorgvuldig in uw nieuwe bedrijfspand geplaatst wordt. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Bespreek daarom eerst met uw verhuisbedrijf welke aanpak het meest efficiënt is en werk van daaruit een plan van aanpak uit. Zo voorkomt u miscommunicatie en weten de verhuizers precies wat er van hun verlangt wordt.

Verhuisbedrijven met jarenlange ervaring

Alle verhuisbedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn gescreend en hebben jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen. Daarnaast is een groot deel aangesloten bij het keurmerk ‘Erkende Verhuizers’. Verhuisbedrijven die dit keurmerk mogen uitdragen staan garant voor hoogstaande kwaliteit en service. Daarnaast is uw inboedel goed verzekerd bij een verhuisbedrijf die aangesloten is bij dit keurmerk. Vraag ernaar wanneer u verhuisbedrijven gaat vergelijken.

De voordelen van een verhuisbedrijf

Ondanks dat een verhuisbedrijf diverse voordelen met zich meebrengt zijn er toch nog veel bedrijven die overwegen hun zakelijke bedrijfsverhuizing zelf te doen. Voor deze groep hebben we hieronder de voordelen op een rijtje gezet.

  • Geen zorgen, stress en omkijken meer naar uw verhuizing. Het verhuisbedrijf neemt alles voor u uit handen.
  • U bespaart enorm veel tijd en energie die u beter kunt steken in uw onderneming.
  • De verhuizing en bijbehorende inboedel is in handen van een vakkundig en professioneel verhuisbedrijf.
  • Iedere zakelijke verhuizing is uniek en zal uitgevoerd worden naar uw persoonlijke wensen.
  • Wanneer u kiest voor een verhuisbedrijf die aangesloten is bij ‘Erkende Verhuizers’ dan geniet u van uitstekende algemene voorwaarden (consumentenbond) en is uw inboedel altijd goed verzekerd.

Reden genoeg om uw zakelijke verhuizing uit te besteden. Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan via ons contactformulier. Vergelijk en kies het beste verhuisbedrijf in uw regio.

Tip: Maak een checklist

Omdat er bij een zakelijke verhuizing vaak veel komt kijken is overzicht behouden belangrijk. Maak daarom altijd een checklist van de complete inboedel dat verhuisd moet worden. Daarnaast raden we aan om ook een checklist te maken voor alle facilitaire zaken die rondom de zakelijke verhuizing geregeld moeten worden. Denk hierbij aan internet, wijzigen adresgegevens aan instanties en relaties, briefpapier, visitekaartjes, etc. Werk hierbij tot in ieder detail zodat u niks vergeet.