Internationale verhuizingen

ALTIJD gratis en vrijblijvend | Bespaar 40% op uw kosten

Hoe werkt onze service?

  • Plaats uw aanvraag vrijblijvend via ons contactformulier;
  • Binnen 24 uur ontvangt u gratis offertes van verhuisbedrijven in uw regio;
  • Vergelijk de verhuisbedrijven op kwaliteit, prijs en service;
  • Kies het beste verhuisbedrijf in uw regio voor uw verhuizing en bespaar 40% op uw kosten.

Internationale verhuizingen

Staat er een internationale verhuizing op de planning? Dan breekt er een hectische periode aan. Voor zowel particuliere als zakelijke internationale verhuizingen dient u rekening te houden met diverse voorschriften. Zo zijn er regels voor het inklaren van uw inboedel, hoe het moet worden ingepakt, invoerrechten, etc. Bij internationale verhuizingen staan onze verhuisbedrijven graag voor u klaar voor raad, daad en advies. Door ons contactformulier in te vullen komt u direct in contact met internationale verhuisbedrijven in uw regio. Vergelijk en kies het beste verhuisbedrijf voor uw internationale verhuizing.

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland

Een verhuizing naar het buitenland is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Daarom is het belangrijk een ervaren en erkend verhuisbedrijf in te schakelen die al uw zorgen uit handen neemt. Nadat u enkele offertes heeft vergeleken adviseren wij om een uitvoerig en inhoudelijk gesprek in te plannen met uw verhuisbedrijf. Zo kunt u al uw vragen stellen en uitgebreid uw wensen en verwachtingen bespreken. Zo weet u zeker dat uw verhuizing in goede handen is en kunt u zorgeloos verhuizen naar het buitenland.

Persoonlijk aanspreekpunt

Omdat bij een internationale verhuizing veel logistiek komt kijken is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen die u voorziet van een persoonlijke verhuiscoƶrdinator. Deze persoon is volledig op de hoogte van uw verhuizing en waar uw inboedel zich begeeft op de wereld. Of dit nu in een zeecontainer of in een vrachtwagen op een internationale weg is, de verhuiscoƶrdinator kan u te allen tijde op de hoogte brengen. Dit zorgt er voor dat uw internationale verhuizing vlekkeloos verloopt. Ook bij eventuele problemen kan deze persoon direct een oplossing bieden en dat is wel zo prettig. Vraag hiernaar bij het vergelijken van verhuisbedrijven.

U wilt toch ook niet teveel betalen?

Een overbodige vraag, natuurlijk wilt u niet teveel betalen. In de praktijk blijkt dat veel mensen dit toch doen omdat ze niet goed internationale verhuisbedrijven vergelijken. Wij helpen u daarmee. Vul vrijblijvend ons contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur gratis offertes van maximaal 6 verhuisbedrijven in uw regio. Vergelijk en kies het beste verhuisbedrijf en bespaar zo tot wel 40% op uw verhuiskosten. Geld wat u vast en zeker goed kunt besteden op uw nieuwe bestemming.