Particuliere verhuizingen

ALTIJD gratis en vrijblijvend | Bespaar 40% op uw kosten

Hoe werkt onze service?

  • Plaats uw aanvraag vrijblijvend via ons contactformulier;
  • Binnen 24 uur ontvangt u gratis offertes van verhuisbedrijven in uw regio;
  • Vergelijk de verhuisbedrijven op kwaliteit, prijs en service;
  • Kies het beste verhuisbedrijf in uw regio voor uw verhuizing en bespaar 40% op uw kosten.

Particuliere verhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af en wilt u stress zoveel mogelijk vermijden. Het inschakelen van een ervaren en erkend verhuisbedrijf is daarom een verstandige keuze. Verhuizen is namelijk vakwerk wat zorgvuldig uitgevoerd dient te worden. Doordat wij meer dan 145 verhuisbedrijven in ons netwerk hebben aangesloten kunt u verhuisbedrijven makkelijk en snel vergelijken op prijs, kwaliteit en service. Al onze verhuisbedrijven zijn gescreend en hebben jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen in heel Nederland.

Voordelen van een verhuisbedrijf

Veel particulieren die gaan verhuizen komen voor een aantal keuzes te staan. De belangrijkste keuze, die al in een vroeg stadium gemaakt moet worden, is het wel of niet inschakelen van een verhuisbedrijf. De eerste gedachte bij particulieren is dat een verhuisbedrijf geld kost. Dat zullen we hier dan ook zeker niet gaan tegenspreken. Maar wanneer u onderstaande voordelen bekijkt is het inschakelen van een verhuisbedrijf een verstandige keuze.

Bespaar tijd met ervaren verhuizers
Verhuizen is een specialistisch vak. Onze ervaren verhuizers werken efficiënt en zorgvuldig waardoor uw inboedel in no-time op de nieuwe plek van bestemming staat.

Minder stress tijdens uw verhuizing
Stress is het meest voorkomende probleem wat een verhuizing met zich meebrengt. Iets wat u natuurlijk wilt voorkomen aangezien er veel zaken geregeld moeten worden bij een verhuizing. Gun uzelf het gemak en voorkom stress door het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Bespaar op uw kosten
Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar zelf uw verhuizing regelen kost ook geld. Denk daarbij aan het kopen van verhuisdozen, verpakkingsmateriaal en natuurlijk het huren van een aanhangwagen of verhuis- bestelauto. Deze kosten wegen vaak niet op tegen de kosten van een verhuisbedrijf. Om dit te bewijzen kunt u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier offertes aanvragen van verhuisbedrijven.

Erkende Verhuizers inschakelen

In heel Nederland zijn veel goede en ervaren verhuisbedrijven. Wanneer u echter zeker van uw zaak wilt zijn is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen die het keurmerk ‘Erkende Verhuizers’ mag uitdragen. Wanneer een verhuisbedrijf aangesloten is bij dit keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit en is uw inboedel verzekerd tot een bedrag van € 100.000,-. Daarnaast hebben de verhuizers allemaal een erkende opleiding gevolgd tot verhuizer. Vraag naar dit keurmerk bij het vergelijken van verhuisbedrijven.

Particuliere verhuizingen uitbesteden

Wacht niet langer en kom direct in contact met verhuisbedrijven in uw regio. Met meer dan 145 ervaren en erkende verhuisbedrijven zijn wij een va de grootste landelijke netwerken voor het vergelijken van verhuisbedrijven. Binnen 24 uur ontvangt u de offertes en kunt u al vergelijken. Kies het beste verhuisbedrijf, bespaar op uw kosten en voorkom een stressvolle verhuizing.