Over ons

ALTIJD gratis en vrijblijvend | Bespaar 40% op uw kosten

Hoe werkt onze service?

  • Plaats uw aanvraag vrijblijvend via ons contactformulier;
  • Binnen 24 uur ontvangt u gratis offertes van verhuisbedrijven in uw regio;
  • Vergelijk de verhuisbedrijven op kwaliteit, prijs en service;
  • Kies het beste verhuisbedrijf in uw regio voor uw verhuizing en bespaar 40% op uw kosten.

Over ons

Hulpbijverhuizen.nl is een netwerk van meer dan 145 ervaren en erkende verhuisbedrijven dat in 2012 is gestart. Uit eigen ervaring liepen we tegen het feit aan dat de tarieven van verhuisbedrijven enorm kunnen verschillen. Omdat het veel tijd kost om verhuisbedrijven per stuk te benaderen kwam het idee om een centrale online plek te ontwikkelen waar verhuisbedrijven kunnen reageren op aanvragen van verhuizingen. Zowel voor particuliere als zakelijke en internationale verhuizingen. Hulpbijverhuizen.nl was een logische stap om dit te realiseren.

Besparen op uw verhuiskosten: hoe werkt het?

Kosten besparen op uw verhuizing, wil wil dat nou niet? Uit onderzoek is gebleken dat het vergelijken van offertes een besparen kan opleveren tot 40%! Bedenk eens wat u met dat geld kan doen in uw nieuwe woning of bedrijfspand? Zeker de moeite waard dus!

Hoe werkt Hulp bij Verhuizen

Gemiddeld ontvangt u 6 offertes op uw aanvraag. Allemaal van verhuisbedrijven die in uw regio werkzaam zijn. Mocht u vragen hebben over een offerte, bespreek dit dan telefonisch zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook stellen we het op prijs als u de overige verhuisbedrijven, waar uw keuze niet op is gevallen, kort te berichten. Een mailtje is daarbij al voldoende. Zo weten de bedrijven waar ze aan toe zijn. Wij danken u alvast hiervoor.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om eerst te vergelijken

Voor consumenten en bedrijven is het internet de eerste informatiebron die ze raadplegen bij het zoeken naar een verhuisbedrijf. Online platformen zoals Hulpbijverhuizen.nl worden ingezet om tijd en kosten te besparen bij het vinden van een geschikt verhuisbedrijf.

Uw bedrijf aanmelden op Hulpbijverhuizen.nl?

Heeft u een verhuisbedrijf, met een landelijk werkgebied, en wilt u graag meer aanvragen en klanten om zo te groeien met uw onderneming? Meldt u dan aan via deze pagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie.

Vriendelijke groet,
Team Hulpbijverhuizen.nl