Veelgestelde vragen Hulp bij Verhuizen

ALTIJD gratis en vrijblijvend | Bespaar 40% op uw kosten

Hoe werkt onze service?

  • Plaats uw aanvraag vrijblijvend via ons contactformulier;
  • Binnen 24 uur ontvangt u gratis offertes van verhuisbedrijven in uw regio;
  • Vergelijk de verhuisbedrijven op kwaliteit, prijs en service;
  • Kies het beste verhuisbedrijf in uw regio voor uw verhuizing en bespaar 40% op uw kosten.

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij en onze aangesloten verhuisbedrijven natuurlijk altijd voor u klaar via ons contactformulier. Om u daarnaast snel te voorzien van antwoorden op uw vragen, hebben we de veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden op deze pagina geformuleerd. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Ja, wij zijn er voor zowel particulieren en bedrijven in heel Nederland. Ook voor internationale verhuizingen kunt u gebruiken maken van ons netwerk.

Nee, er zitten geen kosten verbonden aan onze service. Ook zijn er geen kleine lettertjes, dat leest niet prettig. U kunt dus gratis en vrijblijvend offertes vergelijken van verhuisbedrijven in uw regio.
Wij kunnen geen garanties geven hoeveel offertes u ontvangt. Maximaal ontvangt u 6 offertes. We werken constant aan een verbetering van onze dekking van verhuisbedrijven in heel Nederland.
Wij stellen hoge eisen aan uw privacy. Daarom werkt Hulpbijverhuizen.nl ook met een beveiligde omgeving. Ook wel versleutelde verbinding genoemd. Dit is te herkennen aan het ‘groene slotje’ in de adresbalk van uw browser. Hierdoor zijn uw gegevens bij ons in veilige handen. Wij gebruiken uw gegevens enkel en alleen voor onze eigen service.
Ja. Al meer dan 25.000 mensen gebruikt gemaakt van onze service. 95% geeft aan dat ze door het vergelijken van de offertes een kostenbesparing hebben gerealiseerd. Dit kan verschillen van 10% tot zelf 40% op de totale kosten.
Ja, in heel Nederland verzorgen wij verhuizingen van particulieren en bedrijven. Maar ook over de grens kunt u rekenen op het netwerk van Hulp bij Verhuizen.